5 nápadů na dárky k dětské oslavě pro maminku a miminko 

Nastávající rodiče
lis 25, 2022

Hledáte ideální dárek pro nadcházející oslavu narození dítěte? Podívejte se na našich 5 skvělých nápadů na dárky pro maminku i miminko na jejich velký den!

Po celém světě se stále častěji konají dětské oslavy, které slouží k obdarování nastávající maminky dárky a k oslavě příchodu miminka na svět. Oslavy narození dítěte jsou tradiční událostí pro ženy a rodina a přátelé pořádají oslavu, která se obvykle koná 4–6 týdnů před porodem. 

Tyto oslavy obvykle zahrnují spoustu skvělého jídla, zábavných her, lahodných zákusků a samozřejmě i dárků. Pořízení dítěte je nákladné a dárky získané na dětských oslavách mohou nastávajícím rodičům skutečně pomoci s přípravou. 

Nápad na dárek č. 1: Dětské oblečení

Pokud hledáte klasický nápad na dárek, nikdy neuděláte chybu s oblečením. Jak většina rodičů ví, děti je nutné převlékat několikrát denně – říhají, čůrají a slintají a vyrostou z nich rychleji, než je stihnete vyprat. Vždy volte oblečení z bavlny, a pokud máte pochybnosti o tom, jaký styl rodiče preferují, zvolte neutrální barvy, které se tolik nešpiní.

 

Bambo Nature baby shower baby clothes baby shoes nordic natural

 

Nápad na dárek č. 2: Vlastnoručně vytvořený plenkový dort

Nikoho asi nepřekvapí, že děti potřebují plenky – a to opravdu HODNĚ. A dobrá zásoba kvalitních plenek bude vítaným dárkem pro všechny novopečené rodiče. Pokud chcete mít jistotu, pořiďte si plenky ve dvou nebo třech velikostech. Nikdy nemůžete s jistotou vědět, jak velké dítě bude, až se narodí, nebo jak rychle poroste do další velikosti.  

Hledáte kreativní způsob, jak darovat plenky? Plenkové dorty jsou velmi oblíbené dárky na dětské oslavy; jsou praktické, osobní a neskutečně roztomilé.

Bambo Nature baby shower present gift diaper cake

 

Nápad na dárek č. 3: Dárková sada péče o pleť

Dětská pleť je jemnější a zranitelnější než pokožka dospělých a podle toho je třeba s ní zacházet. Novorozenci zřídkakdy potřebují mnoho produktů péče o pleť, ale jak si jejich pokožka zvyká na (suchý) svět mimo dělohu, existuje několik základních produktů, které většina novopečených maminek považuje za praktické. V naší řadě Bambo Nature pro péči o pleť najdete základní produkty péče o dítě: olej do koupele, mycí prostředek na vlasy a tělo, tělové mléko a zklidňující krém. Všechny jsou mimořádně šetrné k pokožce, bez parfemace a vyrobené z přírodních a organických složek. A to nejlepší? Všechny čtyři produkty můžete získat v praktické dárkové sadě. 

Bambo Nature Skin Care giftset for baby shower gift

 

Nápad na dárek č. 4: Hračky a hrací potřeby

Pokud jde o hračky a další hrací potřeby pro děti, existuje mnoho skvělých možností. Mnohé hračky jsou vhodnější pro starší děti, ale najde se jich dost i pro ty nejmenší. Skvělým dárkem pro malé děti je centrum aktivit, protože miminka mohou bezpečně ležet na zádech na podložce a sledovat všechny vzrušující tvary a barvy nad sebou. Natahování se pro visící hračky také trénuje jejich motoriku. Barevný kolotoč do postýlky je také skvělý nápad pro malé děti – novorozenci vnímají zřetelně pouze černou a bílou barvu, ale červenou začnou rozlišovat až po několika týdnech. Brzy budou následovat další základní barvy. Při nákupu hraček a knížek pro miminka se zaměřte na kontrastní potisky a výrazné základní barvy, které je nejvíce zaujmou. 

Bambo Nature baby shower presents baby playing with colorful toys

 

Nápad na dárek č. 5: Hýčkání pro maminku

Nastávající maminky mohou mít často pocit, že se teď všechno točí kolem dítěte; kde je v tom všem ona? Sestavte pro ni košík s předměty péče o vlastní osobu. Skvělým výchozím bodem je pěkný šampon, pleťová maska nebo krém na obličej, tělový olej, balzám na bradavky a pěkné chlupaté ponožky. Dalším způsobem, jak jí pomoci, by mohlo být přinést spoustu domácího jídla v porcích do mrazáku. Během prvních týdnů po porodu nebude vaření prioritou; jistě uvítá pohodlí zásobeného mrazáku. Jsme si jisti, že dárková karta na rozvoz jídla bude také velmi vítaným a užitečným dárkem.