Překonejte všechny překážky s našimi nejměkčími dětskými plenkovými kalhotkami všech dob!

Zprávy
úno 21, 2023

NOVINKA Úžasný flexibilní střih, který se natáhne podle potřeby 

Bambo Nature představuje: Naše nejflexibilnější a nejměkčí dětské plenkové kalhotky všech dob! Jako vždy navrženy pro prémiovou ochranu a dokonalé pohodlí.

Hraní a objevování bez obav  

Naše nové dětské plenkové kalhotky jsou navrženy speciálně pro aktivní, neposedná miminka a batolata, která začínají lézt, chodit a poznávat svět. Jsou vyrobeny tak, aby je děti při svých každodenních dobrodružstvích vnímaly co nejméně.  

Plenky z úžasného strečového materiálu a hedvábně jemné tkaniny vytvořené technologií spunbond umožňují pokožce dýchat, poskytují extrémně pohodlný pocit a zároveň přiléhavě padnou každému dětskému tělíčku.  

Připravené na dobrodružství 

Naše nové dětské plenkové kalhotky mají flexibilní ergonomický střih navržený pro dokonalé pohodlí a bezpečí vašeho miminka. Snadno se natahují i stahují a jsou ideální pro plynulé výměny, dokonce i u ležících miminek. Tyto plenkové kalhotky se stanou vašim nepostradatelným pomocníkem, který zjednoduší život nejen vám, ale i vašemu malému dobrodruhovi. 

Ideální pro nácvik chození na nočník 

Plenkové kalhotky jsou ideální pro nácvik chození na nočník, protože si je vaše batole může samo stahovat a natahovat stejně jako skutečné spodní prádlo. S našimi plenkovými kalhotkami získá vaše dítě větší pocit svobody a pomohou mu také zvýšit jeho sebevědomí při odpoutávání od rodičů. 

Jejich prodyšnost si zamiluje každé dítě

Plenky z úžasného strečového materiálu a hedvábně jemné tkaniny vytvořené technologií spunbond umožňují pokožce dýchat. To znamená, že se v nich vaše dítě bude cítit přirozeně a pohodlně za všech okolností. Pokožka zůstane v plenkových kalhotkách stále suchá a bude dokonale chráněna při plazení, lezení, chůzi i skákání. Přiléhavý střih a suchá pokožka jsou klíčem ke štěstí vašeho miminka.

Snadné nošení – snadná likvidace 

Plenkové kalhotky neulehčí život pouze vašemu dítěti, ale i vám! Až budete chtít použité plenkové kalhotky zlikvidovat, stačí je roztrhnout na bocích, abyste je mohli snadno sundat bez zašpinění, srolovat a zajistit pomocí pásky na zadní straně. 

 


 

Certifikovaná ochrana 

Spolupracujeme s nejpřísnějšími certifikačními agenturami na světě, abychom mohli vám i vašemu dítěti nabídnout prémiovou péči. Naše plenkové kalhotky jsou dermatologicky testovány, opatřeny ekoznačkou a mají některé z nejdůvěryhodnějších světových certifikací, jako je Asthma Allergy Nordic, Nordic Swan Ecolabel či FSC™ (Forest Stewardship Council). Více si můžete přečíst zde.