Připravte se na vodní hrátky!

Zprávy
kvě 30, 2023

S plenkami do vody Bambo Nature můžete bezstarostně dovádět ve velkých vlnách na pláži nebo v bazénu.

Neomezujte se v plavání – prospívá vašemu miminku!

Většina miminek a dětí zbožňuje dovádění a cachtání ve vodě. Vždyť prvních 9 měsíců u maminky strávili v plodové vodě. A jako rodič víte, že není nic zábavnějšího, než trávit čas se svou ratolestí, která je ve svém živlu.

Kromě vší té zábavy při cachtání je plavání také velmi přínosné pro vývoj těla – miminko si tak posiluje srdce, plíce a svaly. Činnosti jako honění a hraní si s hračkami ve vodě pomáhají dítěti zlepšovat jemnou motoriku. A samozřejmě plavání a pohyb ve vodě jsou důležité dovednosti, které mohou používat celý život.

 

Vlastnosti plenek do vody Bambo Nature

 

Ideální do bazénu nebo na pláž

Naše plenky do vody jsou speciálně navrženy pro použití ve vodě, protože nenasákají vodu a nebobtnají jako klasické plenky. Dvojitá bariéra plenky pomáhá udržet stolici dítěte, takže voda v bazénu zůstane čistá a vaše miminko spokojené.

Bezpečný a pružný střih

Díky elastickému pasu je střih plenek pohodlný a dítko bude po dobu vodních hrátek v bezpečí. Plenky do vody jsou navrženy tak, aby kopírovaly každý pohyb vašeho dítěte, aniž by zavazely nebo padaly.

Snadné otvírání na bocích

Díky bezproblémovému otevírání na bocích, které snadno rozlepíte, vyměníte plenu raz-dva. Už nemusíte zápolit se stahováním těžké, mokré pleny z kluzkého dětského těla – stačí plenku otevřít na boku, srolovat ji a máte hotovo!

Hebkost bez obsahu chlóru

Někdy si také rádi povídáme o tom, co plenky NEOBSAHUJÍ – jako třeba parabeny, parfemaci, konzervanty, kosmetické přípravky a jakékoli chemikálie, které by mohly být škodlivé pro miminko nebo životní prostředí. To samozřejmě platí i pro naše plenky do vody.

 


 

Certifikovaná ochrana 

Naše značka Bambo Nature spolupracuje s nejpřísnějšími certifikačními agenturami na světě, abychom vám a vašemu miminku mohli nabídnout ty nejlepší dětské produkty. Naše plenky do vody jsou dermatologicky testovány, opatřeny ekoznačkou a mají některé z nejdůvěryhodnějších světových certifikací, jako je Asthma Allergy Nordic, Nordic Swan Ecolabel či FSC™ (Forest Stewardship Council). Další informace najdete zde.